Panellakása energetikai tanúsítványát akár egy napon belül átveheti

Bárhol az országban, a lehető leggyorsabban, határidőre

Miért fontos az energetikai tanúsítvány egy panellakásnak?

A panellakás energetikai tanúsítványa az ingatlan energetikai minősítését tartalmazza, továbbá a felhasználásának minőségi javítását segíti elő azzal, hogy megmutatja a lakás energetikai szempontból gyenge pontjait.

A panellakások esetében ezek többnyire a szigetelést és az áramfogyasztást jelentik. Azonban a különböző felújítási programoknak hála a panellakások energetikai besorolása is javulhat. Márpedig ha valaki el akarja adni az ingatlanát, súlyos milliókban mérhető a különbség a jobb és a gyengébb besorolású panellakások árában!

Nálunk rejtett költségek nélkül juthat az energetikai tanúsítványhoz vagy lakás zöldkártyához. Áraink tartalmazzák az ÁFA-t és minden költséget, ami a tanúsítvány kiállításához szükséges.

Ne késlekedjen, rendelje meg most és egy napon belül már Önnél is a hiteles tanúsítvány!

Milyen dokumentumok szükségesek a családi ház energetikai tanúsítványához?

Meglévő ingatlanhoz történő energetikai tanúsítvány kiváltásához az alábbi dokumentumokra nem lesz szüksége, ha minket bíz meg:

  • alaprajz
  • homlokzati rajz
  • metszetek, rétegrend
  • gépészeti dokumentumok (műszaki leírás a gépészeti rendszerről, fűtés, klíma stb.)
  • tervdokumentáció.

Mire lesz akkor szüksége?

Mindössze annyira, hogy biztosítsa kollégánk számára a helyszín bejárását!

Kérjük, tartsa szem előtt, hogy egy energetikai tanúsítvány 10 évig érvényes, és újat kell készíttetni, ha változtatás történt az épületben, illetve ha a törvényi szabályozás változik. Ha a panelházat időközben leszigetelik, vagy klímát szereltet be, új tanúsítványt kell csináltatni!

Miről tájékoztat a panellakás energetikai tanúsítványa?

A törvény évek óta előírja, hogy akár a háztartási gépeknél, úgy a lakásoknál is kötelező mellékelni egy energetikai besorolást.

Ez lényegében azt mutatja meg, mekkora költségvonzata lesz a lakásnak: minél magasabb a besorolása (egészen A-ig), annál többet spórolnak a lakók. Gyakorlatilag arról tájékoztat a panellakás energetikai tanúsítványa, hogy a panellakás műszaki állapota mekkora éves energiafogyasztást jelent a szigetelése, fűtési rendszere, hő vesztesége miatt.

Rendelés felvétel, kapcsolat

Legegyszerűbb módja annak, hogy energetikai tanúsítványt, lakás zöldkártyát rendeljen, az az, ha az alábbi gombra kattintva elektronikus úton megrendeli azt!
Vagy alábbi számon keressen minket:

+36(70)375-888-7

Kothencz Péter

Energetikai Tanúsító

Kamarai nyilvántartási szám: 06-60824

Garantáljuk a legjobb árat!

Ha bármely más szolgáltató hivatalos árjegyzékében kedvezőbb díjat talál, akkor juttassa el hozzánk a cég árjegyzékét, és mi visszautaljuk a különbözetet.

Amennyiben visszaigazoljuk a 24 órán belüli kiszolgálást és mégsem készülne el időben a tanúsítvány, 50% árkedvezményt adunk a megbeszélt díjból. Nincs szükség semmilyen dokumentációra vagy utánajárásra!

Garanciáinkkal és szakértő csapatommal biztosan elégedett lesz, és a vállalt határidőre a tanúsítvány is elkészül.